Massageprodukter Nyheter Alternativa massagevarianter

Alternativa massagevarianter

Börjar du tröttna på klassisk massage eller thaimassage? De två vanligaste massagevarianterna som erbjuds i Sverige. Våga tänk bredare och testa dig fram med andra massagevarianter. Stockholm är den stad som erbjuder överlägset mest vilket självklart beror på dess storlek. Eller Exempel är:

Hot Stone Massage: Värme mjukar upp leder och muskler. Detta är en av orsakerna till att Hot Stone Massage upplevs så frigörande och skön. Med heta (inte allt för heta) stenar värms ryggen upp och samtidigt blir dess tryck mot kroppen en annorlunda känsla. Kan rekommenderas!

Helkroppsmassage för två: Varför ge bort ett presentkort till din vän/sambo/maka/make när du själv måste stanna hemma? Ge istället bort ett presentkort på massage i Stockholm som gäller för två personer. Då går ni tillsammans vilket självklart är betydligt roligare och trevligare. Under själva massagetillfället är det mest tyst och lugnt för avslappningens skull men både före och efter kan ni umgås.

Chokladmassage: När chokladmassage en gång lanserades var det många som var skeptiska. De ansåg att man inte ska blanda massage med något ätbart. Idag är denna massageform fullt etablerad och finns i de flesta större städer. Fördelen är att denna variant kombinerar känsla, doft och värme. Det finns få saker som är så rogivande som lukten av choklad. En lyx som förknippas med välbefinnande. Chokladolja arbetas sedan av massören på huden vilket skapar en mycket mjuk behandlingsform. Inget för den som vill få muskelknutar uppknutna. Men absolut något för dig som vill uppleva något udda och annorlunda. Inte minst skönt och avslappnande.

Det svåra blir bara att inte börja äta…

Muskelmassage: Det kommer göra ont. Det kommer vara jobbigt och det kommer inte vara den mest behagliga massage du upplevt. I alla fall inte i början. Men väl efter inser du varför du valde denna massagevariant. Välkommen att få knutarna inte bara uppknutna utan även bortkastade.

Källa: TuristStockholm.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *