Presentkort på Hot Stone Massage

hotstone masssage

Presentkort på Hot Stone Massage

  • Gäller i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Sundsvall, Trollhättan och Hässleholm.
  • Tre års giltighetstid
  • Kan bytas mot andra massagepresentkort

Pris 650:-

Läs mer/ Beställ

I samarbete med  Upplevelse.com

Har du en spänd kropp eller har du blivit utsatt för ovanligt mycket stress under en period kan det vara härligt att unna sig en lyxig massage. Hot Stone massage är en massageform som utförs med varma lavastenar tillsammans med ljuvligt doftande aromaoljor.

Om massage med hot stone

Du blir ompysslad i en harmonisk miljö där avkoppling står i tydligt fokus. En massageterapeut börjar upplevelsen med en kort konsultation innan massagebehandlingen påbörjas. Under behandlingen placeras de släta och varma stenarna på kroppen, där stenarnas storlek och tyngd varieras utefter var på kroppen de placeras. Stenarna är inoljade med eretriska aromaoljor som bidrar till en extra avslappnande effekt och du får stillsamt känna hur hela din kropp tas om hand och slappnar av.

Tack var de varma stenarna och oljan kommer spänningar i kroppen att lösas upp genom att muskler slappnar av och blodcirkulationen ökar. Hot Stone Massage skiljer sig från andra massagebehandlingen just tack vare att man använder stenar vid behandlingstillfället. Lavastenarna har en hög förmåga att lagra värme, vilket bidrar till ökad avslappning under hela massagen. Dessutom innehåller de mineraler som absorberas av huden och du kommer känna dig avstressad och uppmjukad när behandlingen har genomförts.

Presentkortet giltighet

Behandlingen varar i ungefär 50–60 minuter och är anpassad till en person i taget. Hot Stone Massage finns tillgänglig året runt och finns att få i orterna Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping, Norrköping, Sundsvall, Trollhättan och Hässleholm.

Unna dig själv en avkopplande stund eller ge bort ett presentkort till någon du vill skämma bort med en härlig stund. 45 dagars öppet köp gäller från köpdagen och massageupplevelsen har 3 års giltighetstid.

Andra vägar till avslappning

Massagebollar

Med massagebollar kan du massera muskler och leder på egen hand eller med hjälp av en vän. De finns i både mindre och större modeller. Massage upplevs av de flesta som avslappnande och hårda muskler är inte sällan ett resultat av stressig tillvaro.

Yoga
Yoga är en form av stresshantering som både kan användas som terapeutisk behandling och bokas som gruppaktivitet. En yogalärare som arbetar med MediYoga i Göteborg  beskriver denna yogaform som ”mjuka, enkla rörelser, djupavslappning och meditation”. Detta i en mix av flertusenårig yogisk tradition och nutida västerländsk medicin. Yoga finns även i flera andra inriktningar och kan bokas hos både yogacenter och träningshallar.

Avslappningsövningar på ljudfil

Att stress är ett folkhälsoproblem speglar sig i att även 1177 har avslappningsövningar på hemsidan. Här går det att lyssna på två olika avslappningsövningar direkt på webbplatsen via uppladdade Youtubeklipp. Övningen där du sitter och lyssnar är 7 minuter medan övningen är du ligger ner är 15 minuter. Ett bra sätt för den stressade människan att ta tid för sig själv i en vardag som pulserar på.