Massageljus från Klinta

Massageljus (kallas ibland också för spaljus), är ett tillbehör som verkligen kryddar massagestunden. Förutom att dess vax blir till en härlig massageolja, doftar de också mycket gott. De behöver endast tändas, och efter ca 8 – 20 minuter (beroende på vilket ljus det är) samlas en pöl av olja på toppen. Sedan är det bara att doppa fingrarna i oljan och börja massera.

Bärnstensljus från klinta

Klinta massageljus

– Bärnsten och Tonkaböna

Ett litet massageljus från Klinta med doft av vanilj, bittermandel, plommon och rök.

Brinntid ca 18 timmar.

89:-

Till Butik / Beställ 

klintaljus med honung

Klinta massageljus

– Honung och Havre

Doftljus med skön doft av havre och honung. Kan, i likhet med andra Klintaljus, användas som massageljus. Finns i tre olika storlekar.

Brinntid ca 45 timmar.

189:-

Till Butik / Beställ 

Klintaljus med två vekar

Klinta treveksljus

Ett ljus från Klinta som blivit en riktig klassiker. Med tre vekar istället för en skapas en större myshetsfaktor. Mjuk doft av nytvättade linnekläder.

Brinntid ca 35 timmar.

479:-

Till Butik / Beställ 

Se hela utbudet av doftljus/massageljus från Klinta här

I samarbete med:

 

Klintans massageljus

Klintans massageljus är ett populärt val när det kommer till massageljus. Doften liknar den av fräscha, nytvättade kläder och dess vax blir till en härlig massageolja när lågan har brunnit i ungefär 10 minuter.

Massageljusen är gjorda av rapsolja, ekologiskt sojavax, palmolja och en liten del eterisk olja. Dess vax verkar gott på kroppens torra delar, så som händer, nagelband, fötter och armbågar.

Produkten, som är handgjord i England, är snälla mot klimatet och är helt vegetabiliska (utan konserveringsmedel). Glaset som ljuset kommer i kan dessutom användas som dricksglas när ljuset har brunnit upp, då det är livsmedelsgodkänt.

Glöm inte att ljuset också kan användas som ett vanligt doftljus för att få en fräsch lukt i rummet.

Massageljusen på bilderna ovan är från Fyndaljus.se

Se hela utbudet från butiken här

Läs även: Kokosolja - för massage och hudvård

massageljus med feromonerRomantic Massage Candle

I likhet med Klintans massageljus är det här ett kombinerat doft- och massageljus. Det som skiljer det här ljuset från mängden är att den också innehåller feromoner, ett lusthöjande hormon.

Feromoner finns naturligt hos alla människor och är det hormon som gör att ”gnistan tänds”, om man säger så. Ljuset doftar av jasmin, liljekonvalj och vit choklad. Tänd ljuset och känn de härliga dofterna blandas med de lusthöjande feromonerna för en riktigt härlig massagestund.

Efter 20 minuter är oljan redo att börja masseras med.

Massageljuset på bilden är från Coolstuff.se