OM

Massageboll.se presenterar olika massageprodukter från flera olika E-butiker. Klicka på produkten för att komma till den butik som säljer den.

Sidan har affiliatelänkar vilket betyder att viss ersättning kan utgå till sidans ägare om köp sker via dessa länkar.


FÖRETAG SOM NÄMNS PÅ SIDAN


SvensktKosttillskott.se

Hos Svensktkosttillskott.se ligger fokus på träning och hälsa. Företaget, som startade 2005, erbjuder ett brett sortiment av tränings, – och hälsoprodukter, så som kosttillskott i form av aminosyror, proteinpulver, vitaminer och annat som kan hjälpa både träning och hälsa på traven.

Under kategorin ”Idrottsmassage” hittar man produkter som kan lätta upp stela och överansträngda muskler – till exempel massagepistoler, massage, – och värmekuddar, liniment och andra typer av massageoljor, samt foamrollers och massagebollar.

Läs mer om svensktkosttillskott.se

Tillskottsvaruhuset.se

Tillskottsvaruhuset är en köpguide för den som letar efter dom bästa produkterna inom hälsa och olika typer av tillskott. Här finns tester av produkter från flera olika leverantörer, som baseras på recensioner, fakta och omdömen kring specifika produkter.

Man har bland annat gjort tester av proteinpulver, olika typer av vitaminer, Omega-3 och mycket annat som har med både inre och yttre hälsa att göra, för att det ska bli enkelt för köparen att välja rätt.

Läs mer om Tillskottsvaruhuset.se

SvenskHälsokost.se

SvenskHälsokost.se lanserades 2010 och är ett dotterbolag till svenskt kosttillskott. I sortimentet hittar man bland annat massageprodukter så som oljor, kuddar, bollar och olika typer av maskiner, till exempel fotmassagemaskiner och massagepistoler.

Förutom massageprodukter finns det mesta man kan tänka sig inom hälsokost – alltifrån vitaminer och mineraler till hud, – och hårvård. Läs mer om svenskhälsokost.se.

Fyndiq.se

På Fyndiq.se finns miljontals produkter från olika företag samlade på en och samma sida. Här finns bland annat produkter inom mode, heminredning, elektronik, barn och underhållning.

På sidan finns även kategorierna ”hälsa & skönhet” samt ”sport och fritid” där man kan hitta det mesta som har med massage att göra – alltifrån kompletta massagebänkar till enklare utrustning, så som spikmattor och massagekuddar.

Läs mer om Fyndiq.se

CDON.se

CDON.se är Nordens största marknadsplats med ett ständigt växande sortiment. Här finns produkter inom dom flesta kategorierna, så som musik, spel, hemelektronik, trädgård, hushåll, inredning och leksaker.

I sortimentet finns även en hel del olika produkter inom massage – till exempel massagedynor, kuddar, pistoler och andra apparater. CDON har inte bara ett stort utbud av produkter utan också stora variationer när det kommer till priser så det finns något som passar för dom flesta plånböcker.

Läs mer om CDON.se

Livehome.se

Livehome.se är en digital inredningsbutik vars sortiment är helt handplockat. Många av produkterna kommer från marknadens mest populära varumärken och man kan handla från kategorier så som doft, rengöring och inredning. På sidan finns även en kategori som heter ”kroppsvård” där man bland annat kan hitta eriteriska oljor och hudvård.

Läs mer om livehome.se