Tillbehör till massagepistol

En massagepistol går att utrusta med flera olika typer av tillbehör. Här finner du reservdelar och tillbehör till Hypervolt massagepistol.

Dessa tillbehör marknadsförs inte längre av Massageboll.se

Hypervolt ACC Battery

Ett 24v Litiumbatteri som passar till Hypervolt massagepistol. Det uppladdningsbara batteriet räcker till ca 3 timmars användning efter fulladdning. Batteriet är försett med ett lätt ljus som ger en indikation på den aktuella batterinivån.

Batteriet mäter ca 18 x 5 x 5 cm och medföljer vid köp av Hypervolt massagepistol, men kan även köpas separat för att användas som reserv.

Läs mer/ Beställ

Hypervolt ACC Charger

Med hypervolt ACC Charger kan du ladda din massagepistol när och var som helst, även när du är på resande fot. Laddaren tar inte mycket plats i väskan och laddar massagepistolen på under två timmar. Sladden mäter ca 120 cm och kontakten passar ett vanligt vägguttag.

Läs mer/ Beställ

 

Hypervolt ACC Applicator Kit

Ett komplett kit med olika munstycken till massagepistolen Hypervolt. Varje munstycke är utformat att användas för olika behandlingar.

 • Bullet – Ett patronformat munstycke som passar för behandling av muskelknutor och triggerpunkter.
 • Gaffel – Ett gaffelliknande munstycke som används för att arbeta runt specifika muskelgrupper.
 • Boll – Det bollformade munstycket arbetar över större områden och passar bra vid användning för nybörjaren.
 • Flat – Ett munstycke med platt yta som används vid behandling på och kring täta muskelgrupper.
Läs mer/ Beställ

Hypervolt Förvaringsväska

Snygg och smidig förvaringsväska till massagepistolen Hypervolt. I väskan finns fack för både massagepistolen, olika munstycken samt för laddare så att varje del ligger tryggt och säkert på sin plats. Väskan stängs med dragkedja och är försedd med ett praktiskt handtag att bära i. Väskan pryds av Hypervolts logga på framsidan.

Läs mer/ Beställ


Mer information om tillbehör

När du har bestämt dig för vilken massagepistol du vill ha så kan det även vara värt att fundera på vilka tillbehör du vill ha för att utöka funktionaliteten. Vilka tillbehör detta är beror till stor del på hur du har tänkt att använda din massagepistol, här går vi igenom de vanligaste tillbehören och hur de används.

Laddningsställ för smidig laddning

Somliga massagepistoler går att utrusta med ett speciellt laddningsställ som gör att man inte behöver koppla in sladden för att ladda den. Detta tilbehör är oerhört praktiskt för dig som använder massagepistolen ofta, då du endast behöver ställa den i laddningsstället efter användning för att säkerställa att den alltid är fulladdad.

Extra batterier

Även detta är ett tillbehör som är fiffigt för dig som använder din massagepistol ofta. Att ha dubbla eller fler batterier gör att du alltid kan ha ett på laddning under tiden som den andra används. När det ena batteriet sedan tagit slut – så är det bara att byta och ladda upp den andra. Extra batterier till massagepistol är dessutom väldigt praktiskt för dig som reser då det inte alltid är särskilt lätt att ladda massagepistolen när man är på äventyr.

Förvaringsväska

De flesta massagepistoler kommer med en förvaringsväska, men hos de billigaste versionerna så är detta ett tillval. Att köpa en massagepistol utan förvaringsväska avråder vi ifrån då  man aldrig vet hur ens framtida behov ser ut. Om man vill ta med den på träningen eller när man är ute och reser så vill man inte behöva krångla in den i något annat än en väska som är anpassad för ändamålet.

Massagehuvuden

I princip alla massagepistoler kommer med flera utbytbara massagehuvuden. Vanligtvis får man ett par olika att välja mellan, alla dessa fyller olika ändamål. Man kan även välja att köpa extra massagehuvuden om det är någon särskilt del av kroppen man vill massera. Dessa är de fyra vanligaste massagehuvudena och deras användsningsområden:

 • Kula
  Det kulformade munstycket har en relativt liten kontaktyta vilket gör att man punktbehandla specifika delar av olika muskelgrupper på ett väldigt effektivt sätt. Detta är behändigt när man till exempel ska behandla muskelknutar 
 • Platt
  Detta munstycke är det som brukar se mest användning då den är väldigt allsidig. Den ger en större kontaktyta än kulmunstycket vilket gör att den passar bra mot muskelvärk både på mindre och större muskelgrupper
 • Tvådelad gaffel
  Gaffeln är ett ganska unikt munstycke. Den ser ut ungefär som två stycken kulmunstycken bredvid varandra med ett litet mellanrum. Den passar bra när man vill stimulera specifika muskelgrupper på djupet, då man låter muskeln löpa mellan de två massagehuvuden.
 • Rund boll
  Den runda bollen passar bäst att användas på kroppens större muskelgrupper så som ben och ryggmusklerna. Om man drar ner farten så passar den även bra att användas på de flesta muskelgrupperna under uppvärmningen.