Menu

Massagekrok

massagekrok i plast

Massagekrok för ryggen

Med en massagekrok masserar du lätt nacke och rygg. Placera kroken på olika triggerspunkter och dra den lätt framåt. Fungerar smärtlindrande vid muskelspänningar.

189:- 

Till Butik / Beställ 

Säljs i samarbete med:

Mer om – Massagekrokar

Känner du ofta av muskelspänningar i axlar, rygg och nacke? Då är en massagekrok för ryggen något för dig. Denna krok masserar och fungerar smärtlindrande vid muskelspänningar. En perfekt egenvårdsprodukt för dig som vill massera ryggen på egen hand

Hur används en massagekrok?

Behandlingen syftar till att lindra muskelsmärta orsakad av spänningar. Genom att sätta krokspetsen på den ömmande punkten, triggerpunkten, och applicera tryck lindrar massagekrogen dina besvär. Du känner hur dina spänningar i rygg, axlar och nacke släpper och försvinner. Detta är ett enkelt sätt att massera ryggen själv på.

massagekrok i plastHur fungerar det?

Genom att använda massagekrok för ryggmassage trycks smärtorna bort och blodcirkulationen återvänder till muskeln. På den plats på kroppen där du behandlar dig känner du en värmekänsla. Detta kommer sig av att blodgenomstömningen sätts igång på alla ställen där massagekorken används.

Ett kostnadseffektivt alternativ för att massera ryggen

Genom att använda krokar som masserar till egenvård av muskelsmärtor kan du minska dina utgifter då detta kan vara ett alternativ till massör, om du inte har akuta besvär. Du kan även använda massagekroken om du bara vill ha en skön och avslappnande massage efter en stressig dag på jobbet eller efter ett hårt träningspass.