Massagekrok

lång massagekrok till rygg

Zenkuru Cane Ryggmassage

En mångsidig massagekrok som kan användas över hela kroppen, från nacke och skuldror till ben och fötter. Kroken har åtta massagepunkter, varav fem av dessa är rundade och tre mer spetsiga.

Zenkurur Cane massagekrok kan användas i sittande, stående och liggande position och är ett perfekt verktyg för att ge sig själv en avslappnade helkroppsmassage. Kroken kan plockas isär och är lätt att förvara. Kan rengöras med en fuktig trasa.

Säljs i samarbete med: Cool Stuff

299:- 

Till Butik / Beställ 

Säljs i samarbete med:

Mer om – Massagekrokar

Känner du ofta av muskelspänningar i axlar, rygg och nacke? Då är en massagekrok för ryggen något för dig. Denna krok masserar och fungerar smärtlindrande vid muskelspänningar. En perfekt egenvårdsprodukt för dig som vill massera ryggen på egen hand

Hur används en massagekrok?

Behandlingen syftar till att lindra muskelsmärta orsakad av spänningar. Genom att sätta krokspetsen på den ömmande punkten, triggerpunkten, och applicera tryck lindrar massagekrogen dina besvär. Du känner hur dina spänningar i rygg, axlar och nacke släpper och försvinner. Detta är ett enkelt sätt att massera ryggen själv på.

Vad är massagekroken bra för?

En massagekrok är bra för flera saker. Bland annat kan man helt på egen hand komma åt triggerpunkter i rygg, axlar och nacke och därmed lätta på spänningar och smärta. Den är också bra för vanlig massage och en skön stunds avkoppling.

Vem kan använda en massagekrok?

Vem som helst! Massagekrokarna är framtagna för hemmabruk och man behöver inga massagekunskaper för att använda en.

Kan det vara farligt på något sätt?

Nej, om massagekroken används enligt anvisningarna är det inte farligt. Börja med lätta tryck och öka succesivt för att inte riskera att trycka för hårt.

Hur fungerar det?

Genom att använda massagekrok för ryggmassage trycks smärtorna bort och blodcirkulationen återvänder till muskeln. På den plats på kroppen där du behandlar dig känner du en värmekänsla. Detta kommer sig av att blodgenomstömningen sätts igång på alla ställen där massagekorken används.

Ett kostnadseffektivt alternativ för att massera ryggen

Genom att använda krokar som masserar till egenvård av muskelsmärtor kan du minska dina utgifter då detta kan vara ett alternativ till massör, om du inte har akuta besvär. Du kan även använda massagekroken om du bara vill ha en skön och avslappnande massage efter en stressig dag på jobbet eller efter ett hårt träningspass.