Zonterapitofflor

 

PRODUKTEN SÄLJS INTE LÄNGRE VIA VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

Zonterapitofflor används för att öka välmåendet och få en bättre sinnesro. Tofflorna har blivit framställda efter de lärdomar om zonterapi som härstammar från traditionell kinesisk läkekonst.

 

China Dragon Zonterapitofflor

  • Skapar massage på fötterna vilket kan öka blodcirkulationen
  • Tofflor som är anpassade utifrån zonterapi
  • Har jadesten i tofflan

359:-

Läs mer/ Beställ 

Säljs i samarbete med:

Zonterapi och zonterapitofflor

Zonterapin anses av människor världen över vara en effektiv behandlingsform som är både mer naturlig och mer säker än andra västerländska alternativ. Den används för att bota och lindra en mängd olika åkommor.

Tofflorna har en del upphöjda punkter som är menade att stimulera reflexzonpunkterna under fötterna. De har också sex stycken fjädrande piggar för stimulans i hälfoten. De inbyggda magneterna sägs bidra till att öka prestation och blodcirkulation. De ska även kunna minska värk och ge bättre sömn.

Zonterapitofflor kan vara ett fantastiskt hjälpmedel för personer som ofta drabbas av ömmande ben eller fötter. Att använda dem efter en lång dag för att få igång blodcirkulationen är ett smidigt och enkelt sätt att lindra värken på. Tofflorna ska dessutom ha en lugnande effekt på själen tack vare den jadesten man hittar i sulorna.

OBS: Zonterapitofflor grunder sig på zonterapi som är en s.k. alternativ medicinkonst. Med andra ord finns inte empiriska bevis för att dessa har effekt. Samtidigt finns det många som säger att zonterapitofflor har använts med mycket gott resultat.