Massagekudde

beurer mg 147

Beurer Massagekudde MG 147

Massagekudde från kända märket Beurer. Har stora likheter med deras tidigare modell MG145. Det som främst skiljer är överdraget då 147 har ett tyg som kan upplevas kraftigare. Det kan jämföras med det ”teddyöverdrag” som MG145 har.

MG147 kan både kan bli varm och kall. Även här är det shiatsumassage, vilket betyder att det är tryckmassage istället för ”knådmassage”.

799:-

Läs mer/ Beställ via Svensk Kosttillskott


Marknadsförs av:

   


Massagekudde – Enkel massage var du än är

En massagekudde är så pass liten att man kan ha med den i väskan och få massage så länge det finns tillgång till el i närheten. Massagen sker via shiatumassage vilket är en japansk massageteknik. Det går ut på att massage sker genom olika tryck. Många upplever det som en mer behaglig masageform än när ”knådning” sker. Som med allt inom masage är det däremot en smaksak.

Fördelar med massagekudde

  • Billig

För under tusenlappen får man de flesta massagekuddar på marknaden. Ett lågt pris om man jämför mot andra automatiska massageprodukter.

  • Varm eller kall

Det finns massagekuddar som både kan vara varma och kalla. Allt beroende på vad man uppskattar för att slappna av och låta musklerna mjukna.

Bäst massagekudde?

Vad som är bäst är alltid en smaksak. Men en kudde som är mycket populär och som fått goda recensioner är Beurer MG145. I en omfattande test av massagekuddar nämns denna som bäst. Det man bland annat bygger åsikten på är ett tydligt test som presenteras på en tysk testsida. När man testat MG145 har man kommit fram till att den ”håller vad den lovar”. Fick bra betyg tack vare skön massage, lång sladd, lagom och jämn värme samt att den var stark i förhållande till dess storlek.

Det är inte stor skillnad mellan de olika massagekuddar som tillverkas av Beurer och som presenteras ovan. Den modell som sticker ut mest är troligtvis MG520 To Go som istället för sladd har ett uppladdningsbart batteri. Om batteriet är fulladdat kan den användas i ca 2 timmar – så länge sitter få med en massagekudde…Smidig lösning om man exempel är på resa och inte vet när man kommer tillbaka till hotellrummet. Batteriet tar ca 3 timmar att sedan ladda.

En lite mer avancerad massagekudde är den som sitter på en ”sjal”. Kudden kan därmed läggas på nacken varpå två ”handtag” hänger ner på vardera sida. I dessa finns öglor som man kan lägga händerna i. På detta sätt kan man lättare slappna av i rygg och nacke. Detta samtidgt som trycket på nacken delvis kan påverkas genom att man drar ner armarna.

vetebälte med värme          Massagekrok i trä