Om Tillskottsvaruhuset

Tillskottsvaruhuset.se är ett ”varuhus av produkter & tillskott” som vänder sig till personer som vill maximera sin träning och nå ett bättre mående. Även om det presenteras som ett ”varuhus” så passar ”varuhus av guider och tester” bättre då de inte själva säljer produkterna utan hänvisar till olika butiker som säljer de produkter som testas.

…bygger på att vi tar fram och granskar recensioner, fakta och omdömen av varje tillskott som vi sedan sorterar och presenterar i våra bäst i test listor.

1.     Stort utbud av tester

Tillskottsvaruhusets styrka är de tester som de utför på en rad olika kosttillskott. Testerna presenteras sedan grundligt varpå de olika testvinnande produkterna presenteras och ställs mot varandra. I slutet av 2021 fanns över 20 tester med exempelvis jämförelser av:

  • Gurkmeja
  • Kasein
  • Magnesium
  • Multivitamin
  • NAC
  • Omega-3

Hitta rätt information

Varje test är uppbyggd av fyra sektioner. Först en kortare presentation av kosttillskottet och vad man som kund primärt bör fokusera på i val av produkt. Därefter kommer de produkter som fått bäst i test varpå en längre faktatext kring tillskottet. Till sist kommer en FAQ med de vanligaste förekommande frågorna inom ämnet.

2.     Guider vid olika besvär

Den andra avdelningen består av guider som hjälper personer att hitta rätt produkt utifrån vilket besvär som behöver dämpas. Exempelvis är kosttillskott vanligt som komplement vid viktminskning eller reducerad kost så som vegansk eller vegetariansk kost. Men även personer som har hälsoproblem kan i vissa fall hitta en lösning genom att välja tillskott.

Personer som har en sjukdom, eller har sjukdomssymtom, bör däremot alltid uppsöka hälsocentral för att undersökas av läkare. Kosttillskott ska aldrig ersätta läkemedel eller en varierad kost.

Om företaget

Tillskottsvaruhuset drivs gemensamt av vännerna Håkan, Andreas och Josefin. Tillsammans har de erfarenhet av oberoende tester och rådgivning inom hälsa och träning. Det var även från deras erfarenhet av träning som idén till en enkel, tydlig och guidande sida föddes. Istället för att enbart sälja ett enda märke kunde de nu vara bredare i sina jämförelser och hjälpa besökarna till rätt produkt – vid rätt tillfälle. Sidan ägs av företaget Edge Media AB. Mer om företagets verksamhet kan ses på nem.se.

Tillskottsvaruhuset och Massageboll.se

Massageboll.se refererar delvis till de tester som Tillskottsvaruhuset har publicerat. Detta förutsatt att de produkter som företaget rekommenderar även är möjliga för Massageboll.se att marknadsföra. I de fall som referens sker till ett test utgår ingen ersättning till Massageboll.se.

Kontakt

Önskas kontakt med Tillskottsvaruhuset sker detta enklast via det formulär som nås via hemsidan. Då kommer kontakt ske direkt till de personer som driver sidan. Ett alternativ är att annars att kontakta ägarna, dvs. Edge Media.