Menu

Ryggmassage

spikmatta  massagebollar  infraröd massage  cellulitmassage

Tube Roll tube roller rosa  foam rolller small


Cellulit massage CM50

Cellulit Massage CM50 är en massageapparat som behandlar celluliter genom att effektivt massera bindväven, vilket ökar cirkulationen i hudlagren. Detta bidrar till en märkbart slätare och fastare hud.

Massageapparaten har två intensitetslägen som kan användas över hela kroppen. Med dess ergonomiska utformning och justerbara handtag är den mycket enkel att använda. De avtagbara massagerullarna gör den lätt att göra ren.

Foam Roll Small

Foam rollern används under rörlighetsträning samt uppvärmning för att behandla stela muskler och förbättra träningens effekt. Målet är att påverka receptorerna i kroppen genom att skapa ett tryck på musklernas triggerpunkter. Detta är menat att öka musklernas rörlighet och minska skaderisken.

Placera foam rollern under musklerna och rulla över dem. Om något område känns väldigt stelt kan man hålla kvar rollern mot det i 30-60 sekunder. Produkten kan användas på hela kroppen.

Infraröd massage MG21

Efter en hård arbetsdag är det vanligt att kroppen känns öm och stel. Med Beurers MG21 massageapparat går det enkelt att själv lindra värken och mjuka upp stela muskler. Den dränerar effektivt slaggprodukter i musklerna med hjälp av en vibrerande infraröd värme och kan användas för behandling av hela kroppen.

Massageapparaten har ett halkfritt handtag och tre utbytbara massagehuvuden med två olika lägesinställningar.

Massage boll

Ge fötter, rygg och nacke en avslappnande massage när som helst med Casalls lätthanterliga massageboll. Genom att rulla den över musklerna stimulerar man blodcirkulationen, vilket minskar stress och spänningar i kroppen.

Bollen är tillverkad i PVC och har en diameter på 7 cm. Dess lilla storlek gör den smidig att använda och lätt att ta med sig överallt.

Shakti Spikmatta Original

Med Shakti spikmatta original kan man öka välbefinnandet både fysiskt och mentalt genom att behandla hela kroppen med zonterapi. Ta en avslappnande paus från vardagsstressen och låt spikmattan lösa upp kroppens spänningar.

Spikmattan har 6000 akupressurpiggar som piggar upp och ökar blodcirkulationen. Materialet består av 100 % ekologisk bomull. Den finns i två olika färger: grön som betyder balans, lugn och harmoni samt orange som betyder glädje, kreativitet och lust.

Tube Roll

Tube roller bidrar till att öka blodcirkulationen och motverka mjölksyra genom att stimulera tryckpunkter. Den används vid högintensiv träning för en effektivare uppvärmning eller snabbare återhämtning.

Produkten är mycket lätthanterlig. Man skapar ett tryck på och masserar ömmande muskler genom att helt enkelt rulla området som ska behandlas över den. Rollern har en räfflad yta som i kombination med den kompakta konstruktionen ger ett bättre resultat.