Massageprodukter Nyheter Varberg kurort 

Varberg kurort Då har vi kommit till del 3 i artikelserie ”Spa i Sverige”. Denna gång förflyttar vi oss till Varberg och ett av de mest kända Spaanläggningarna i Sverige – Varberg Kurort.

Det som gör Varberg Kurort helt unikt är att det är det enda spa i Sverige som erbjuder sina besökare pooler med havsvatten. Men det finns mängder av fler orsaker att besöka detta prisbelönta spa.

  • Thalassospa

Njut av en havsvattenpool med en temperatur på 32 grader, omsluts av avslappnande bubblor i bubbelpoolen eller basta (ute eller inne). Allt finns här för en naturnära och skön spaupplevelse.

Priset för att gå på Thalassospa är 650kr per person. Då ingår allt från härliga pooler, bastu, upplevelseduschar och möjlighet att testa på olika badupplevelser genom att använda produkter från Kerstin Florians utbud. Man kan även välja att gå med på något träningspass så som yoga, Spinning eller TRX.  Avdelningen har öppet 7-23.

  • Behandlingar

Likt de flesta spa erbjuder även Varberg Kurort ett brett utbud av olika spabehandlingar. Dessa kan bokas i förväg eller på plats i mån av lediga tider.

Femte bästa havsspa

När Expressen listade Sveriges bästa spaanläggningar som ligger vid havet kom Varberg Kurort på en femteplats.  Bland annat lyfte skribenterna upp fördelen hos detta spa i att man tar seriöst på kombinationen mellan kost, träning och behandlingar. Att exempelvis erbjuda spinning och andra mer intensiva träningsformer på en spaanläggning är exempelvis inte speciellt vanligt. Men för att kunna slappna av ordentligt kan det krävas en rejäl fysisk ansträngning.

Vilken som vann priset ”Sveriges Bästa Spa nära Havet”? Det var Nynäs Havsbad – Vi skriver om det i nästa inlägg.

Vilket spa passar dig? Var vill du njuta av skön avslappnade dagar med någon du älskar? Läs vidare om fler hotell som erbjuder Spa Weekend.

spa varberg
Bild tagen från http://www.varbergskusthotell.se/