Massageprodukter Nyheter The Retreat Club – Bästa Spa i Sverige

The Retreat Club – Bästa Spa i Sverige

Massagebollar, ansiktsmasker och fotbad I all ära. Men ibland behövs det mer än det man kan göra på egen hand hemma. Ta hand om dig vardagen men glöm inte att åka iväg på ett riktigt fint spa ibland där massörer och terapeuter tar hand om dig på bästa sätt. Var man ska åka? Enligt Expressen är det till Falkenberg och Retreat Club. De har nämligen fått utmärkelsen ”Bäst Spa i Sverige år 2015” Det även tydligt att det är till västkusten man ska bege sig. Även nummer två på listan ”Sankt Jörgen Park Resort hittas på västkusten. Nämligen i Göteborg.
The Retreat Club
En stor fördel med The Retreat Club är att de nyss har renvoverat hela anläggning. Det känns ”tipp topp” var än man går eller vad än man vill göra. En känsla av exklusivitet kommer när man går in i entrén och det är den känsla som ligger kvar under hela besöket. Man behöver till och med boka entrétid vilket är lite unikt.
Besöket börjar med ett glas cava (alkoholfritt alternativ finns) och sedan kan man välja mellan behandlingar, att njuta i relaxen eller basta. Oavsett är det lyxigt och elegant med guldkranar och marmor.
En av anledningarna att Expressen just valde detta Spa som ”Bäst i Sverige” är att de valt att tänka något annorlunda gällande hur allt är planerat. Det är som små ”njutningsstationer” vilket skapar en känsla av ett smörgåsbord där man kan välja vad man vill, när man vill det.
Pris: Den som vill ha det bästa får även betala det mesta…
Priset per natt och person är 1765kr. Detta för de som vill ha del i ett dubbelrum, inträde till spa och en trerättersmiddag.

Se fler spa på Västkusten