Massageprodukter Nyheter Skön massage i miniformat – Dusch med fotpump

Skön massage i miniformat – Dusch med fotpump

Massage med en duschstråle är avslappnande och skönt! Det är dessutom ett perfekt sätt att mjuka upp musklerna lite innan du fortsätter med en annan massageprodukt. Nu behöver du inte nöja dig med att njuta av detta i duschen hemma eller i ett badkar med massagefunktioner. Du kan ta med dig en praktisk eldriven  dusch med fotpump ,alternativ en med handpump, vart du än ska.

Att ta med sig massageprodukter och en minidusch på semestern hjälper dig att få den avkoppling du förmodligen behöver när du är ledig.  Exempel är dessa funktioner:

Ladda pumpen med USB-kablen

Campingduschar av den här typen är ganska nya på den svenska marknaden och förtjänar att uppmärksammas efterom de är så praktiska. Du kan få en riktigt kraftig vattenstråle och laddar enkelt den eldrivna pumpen med hjälp av en USB-kabel som du pluggar in i datorn. Vissa modeller har även en medföljande laddare. Du sänker bara ner pumpen i en behållare med vatten eller en bäck eller en sjö om du är ute i naturen.

Solen värmer vattnet

Många duschar av den här typen har en behållare där vattnet snabbt värms upp om solen skiner. Det kan bli riktigt hett! Använder du vatten från en balja eller hink blandar du bara i hett vatten tills du får önskad temperatur. Du kan alltså duscha riktigt varmt även utomhus.

Att använda duschen under båtsemestern är idealiskt. Även om du lagt till i en gästhamn är det skönt att kunna duscha när du vill och inte behöva vänta på att duschen i hamnen ska bli ledig. Campingduschar av den här typen brukar vara försedda med ett filter så du behöver inte oroa dig för att vattnet ska vara smutsigt, ens om du tar det från en bäck.

Fördelar med en campingdusch med pump

  • Duschstrålen gör det enklare att komma åt
  • Du kan duscha varmt överallt
  • Pumpen innebär att du får massage
  • Ger dig hög komfort i miniformat
  • Enkel att ladda
  • Perfekt komplement till massageprodukter