Zonterapisulor

Zonterapi skosulor

I dagens ofta stressiga samhälle kan det ibland vara svårt att hinna med allting, vilket många gånger tär väldigt mycket på kroppen. Med zonterapisulor kan man förbättra sin hälsa med zonterapins vårdande effekter även under de mest hektiska dagarna.

Zonterapi är en behandlingsmetod som har använts i flera tusen år. Den sägs stärka och bota kroppen på ett effektivt, naturligt och säkert vis.

Sulorna är tillverkade i en hygienisk plast och deras utformning baseras på uråldriga kunskaper om zonterapi från traditionell kinesisk medicin.

De har inbyggda medicinska magneter och elastiska dubbar som masserar fötterna fysiologiskt och magnetiskt medan man går, vilket tränar och stärker. Magneternas fältstyrka kan jämföras med jordens eget magnetfält.

Zonterapisulor sägs även ha en rad vårdande egenskaper utöver att massera fötterna. De används av människor över hela världen för att öka blodcirkulationen, stärka immunförsvaret, förbättra sömn och förebygga ohälsa. De ska dessutom bidra med en återställning av kroppens balans. Sulorna lämnar en skön, varm känsla i fötterna.

OBS: Zonterapi är en alternativ läkeform vilket betyder att det inte finns empiriska studier som visar på dess positiva effekt.

zonterapisulor