Fotmassage

zonterapitofflor zonterapisulor minifotmassag massagebollar foam rolller small fotbad
zonterapitofflor

Zonterapitofflor

Att använda rätt skor vid rätt läge är viktigt. Ännu viktigare är det om man har nedsatt blodcirkulation eller lider av stress och verk. Zonterapitofflor har små magneter som bidrar till att massera fötterna och sätta fart på cirkulationen vilket gör att värken försvinner.

Zonterapitofflor är speciellt utformade tofflor för fotmassage och zonterapi vilket kan öka din blodcirkulation i fötterna.

Vad är zonterapi?
Den kinesiska läkekonsten har i årtusenden bland annat bestått av zonterapi. Enligt lärorna är qi, det fria flödet, livskraften och grundpelaren för ett hälsosamt liv. Man tror att qi-kanalerna börjar och slutar i händer och fötter. Genom att sedan applicera tryck på de olika punkterna påverkas flödet och balansen har återskapats.

Studier har visat att fötterna är speciellt lämpade att utföra zonterapi på. Detta tros bland annat bero på fötternas känslighet.
zonterapisulor

Zonterapisulor

Zonterapisulor är riktiga supersulor för fotmassage. De ger dig en magnetisk och fysiologisk massage medan du använder dem. Sulorna ger dig en varm och behaglig känsla i fötterna.

Zonterapisulor är en riktigt fiffig uppfinnig de tränar din kropp och masserar fötterna samtidigt, allt medan du går. En zonterapisula är tillverkad i praktisk och hygienisk plast som även innehåller inbyggda magneter.

 

Batteridriven fotmassage FM16

minifotmassagMed Minifotmassagen FM16 har du alltid en massage nära till hands. Den batteridrivna fotmassagen ger lindring åt dina ömmande fotsulor genom att ge en skön vibrerande fotmassage.
FM16 är så liten och smidig att den enkelt kan tas med överallt. Den passar ypperligt om du tillexempel vill massera fötterna på jobbet eller på resan. Stoppa bara i batterierna och kör igång. Minimasseraren är dessutom utrustad med gummifötter så att den alltid står stadigt och inte glider iväg när du ska använda den.

2 st AA-batterier medföljer.
Mått: 11,5 x 15,5 x 7 cm.
Vikt: 228 g.
massagebollar

Massageboll

Är du en av många svenskar som lider av stress och muskelspänningar? Då är Massagebolll precis rätt för dig. Med sin taggiga form lättar den snabbt och skonsamt på dina smärtsamma spänningar.

Massageboll är en liten och praktiskt boll som du med fördel kan använda på nacke, fötter och rygg för att få en avslappnande massage när som helst. Bollens mjuka taggar fungerar avslappnande på kroppen vilket gör att du enklare kan slappna av och återhämta dig efter en stressfylld dag på jobbet eller efter ett hårt pass på gymmet.
foam rolller small

Foam Roll Small

Foam Roll är ett annorlunda träningsverktyg. När du använder den vid uppvärmning och träning aktiveras musklerna och muskelspänningarna släpper. Foam Roll går även utmärkt att använda för att trycka på kroppens triggerpunkter.

Genom att rulla Foam Roll Small över kroppens olika muskelgrupper samtidigt som du applicerar ett tryck, släpper muskelspänningarna och muskeln återgår till normalfunktion. Även på de muskelpartier som är extra utsatta kan Foam Roll Small användas genom att du lägger på ett extra hårt tryck.  Detta är en perfekt roller att använda vid uppvärmning och rörelseträning, liten nog att användas överallt på kroppen där du har stela och ömmande muskler.

Fotbad FB20

fotmassageDetta är ett lyxigt fotbad perfekt för dig som söker det lilla extra från din massageupplevelse. Ett fotbad är perfekt för att skämma bort dina fötter riktigt ordentligt samtidigt som du får en välgörande massage.
Detta är ett fotbad med det lilla extra. Inte nog med att du bjuds på en härlig massage här ingår också värme och bubblor som en del av fotmassagen. Fotbadet kan dessutom användas på en mängd vis. Om du exempelvis bara vill ha massage utan fotbad går det alldeles utmärkt det också. I fotbadet ingår också tre pedikyrtillbehör och infraröd värme för behandling av ömma punkter på fötterna. Badet väger väldigt lite, endast två kilo och är säker att använda i alla lägen tack vare gummiflottarna som gör att badet står stadigt och det medföljande stänkskyddet, som dessutom är avtagbart, gör att vattnet stannar där det ska.